SISTEME FOTOVOLTAICE

Suntechsolar Sisteme fotovoltaice

Sisteme fotovoltaice on grid

Recunoscute pentru profitabilitatea lor crescută, sistemele fotovoltaice on grid sunt cea mai eficientă sursă de energie regenerabilă de pe piață. Aceste sisteme se racordează la rețeaua locală de electricitate și au o durată de amortizare a investiției între 3 și 5 ani.

Cu ajutorul sistemelor fotovoltaice Suntech Solar, poți opta fie pentru producerea de energie electrică într-un spațiu rezidențial sau comercial, fie doar pentru producerea de energie pentru rețeaua locală de electricitate.

La Suntech Solar, îți punem la dispoziție trei tipuri de kit-uri fotovoltaice standard de 3 kWp, 4,4 kWp respectiv 5,5 kWp. Acestea satisfac cerințele de consum pentru majoritatea consumatorilor casnici pe care îi folosești. Sistemele noastre de panouri solare reprezintă una din cele mai accesibile metode de a produce energie electrică, purtând amprenta renumitului producător Suntech, având o distribuție în peste 80 de țări și numeroase certificate de calitate internaționale.

Sisteme de panouri solare Suntech

Crește valoarea spațiului tău

Instalarea unui kit fotovoltaic pe acoperișul locuinței sau spațiului tău comercial va crește clasa energetică a imobilului. Facturile de electricitate vor fi reduse aproape în totalitate, iar energie electrică produsă și neconsumată poate fi distribuită către rețeaua de curent electric locală.

Devino producător independent de energie electrică din surse regenerabile! Contactează-ne pentru o ofertă de prețuri. Un specialist Suntech Solar te va însoți în alegerea soluției potrivite.

Vrei sa vezi oferta completa?